MITT SVERIGE MÄSSAN 2017 v.17

MITT SVERIGE MÄSSAN 2017 v.17

MITT SVERIGE MÄSSAN 2017 v.17
Mässan med det Hetaste senaste……….
Sista helgen i April 29 & 30/4-2017 går den av stapeln, mässan i Ånge på Ånge Ishall och kringområde med det hetaste senaste med massor av NYHETER och detta är en mässa med bredd. En Mässa som passar ALLA!

Vad sägs om 100 utställare inne och ca 50 ute…..

Mässan innehåller alla delar i livet: Mode, Blommor, Presenter, Inredning, Sport, Färg och form, Möbler, Böcker och papper, Mathantverk, Konsthantverk, Kläder, Skor, Jakt och Fiske, Bilar, Båtar, Skotrar, Släpvagnar och mycket mycket mera. Det kommer även finnas företag som visar upp sig och kan diskutera arbetsmarknaden, industrin, skogen mm. Vi välkomnar också föreningar och sportklubbar att delta i mässan och visa upp sig.

Vi har också skapat en gata som vi döpt till FOCUS FRAMTID där vi säljer montrar till företag som rustar för framtiden

Här kan man besöka om man funderar på att t ex utbilda sig eller vidareutbilda sig och träffa företag som rustar för generationsskifte om några år eller utvecklar företaget och ser att man behöver mer arbetskraft om några år….eller vill presentera sitt företag och tala om att man finns och vad man gör.

Vi kommer givetvis att ha en rad av möjligheter till Fika & Mat på Mässområdet.
Det kommer både att finnas workshops och uppvisningsevent av stora mått och vi har precis bokat in William Moberg Faulds Flugfiske i Norden som visar flugfiske kastning och har också föreläsning om detta. Jocke Smålänning deltar med uppvisningsskytte och eventföreläsning. Heidi Andersson ARMBRYTERSKAN från Ensamheten visar tekniker i Armbrytning och håller tävling på scenen.

Studio Attityd bjuder på en sprakande Färg och Hår show med STUDIO ATTITYD som också är färgtekniker för Paul Michell Sverige.

Det HETASTE SENASTE och Trender, Färg och Form sätter Petra Nyborg och Visar upp Vårens inredningstips och nyheter.

För barnen kommer Smultron & Sång att showa på scenen både Lördag och Söndag

Vi kommer att ha maskinuppvisning och tävlingar vem som lastar timmer fortast och en tävling med hjullastare vem som staplar flest pall på en minut.
Vår trygghet POLIS AMBULANS OCH RÄDDNINGSTJÄNSTEN kommer att vara på plats för att visa upp sig .

Mässtidning med monterkarta och utställarförteckning distribueras till alla hushåll i Ånge Kommun och på alla serviceställen 10 mils radie i en upplaga på ca 10 000 ex
Där har ni/du som företag möjlighet att annonsera och visa upp er ytterligare!
Kontakta oss på telefon 070-619 09 18 eller via mail: info@mittsverigeevent.se för mer info och pris!

Vill du veta mer vad vi kan erbjuda dej som företag ….
Kanske hjälp med nya idéer inför mässan ….

Kontakta oss gärna!

Britt-Marie Östman 073-057 96 75

Kenneth Östman 070-619 09 18

Vi ser fram emot en kontakt med er …..VÄLKOMMEN!