Mässan med det Hetaste senaste……….

Mässan med det Hetaste senaste……….

Vi kan väl lugnt säga att intresset för Mitt Sverige Mässan 2017 v17 var över förväntan & att uppslutningen av både utställare & besökare var stort.
133 utställare ute & inne & ca: 4000 besökare i dagarna 2 känns helt fantastiskt att redovisa. Tack så mycket!

I År ska vi satsa på mötet mellan människor ännu mera. Vi finslipar idén & höjer ribban ännu ett snäpp.

Livskvalité, Livsstil & Livsnjutning är de tre ben som mässan står på. Mässan innehåller alla delar i livet: Mode, Blommor, Presenter, Inredning, Sport, Färg & form, Matupplevelser, Jakt, Fiske, Båtar, Bilar, Husvagnar, Lastbilar, Grävmaskiner, mm.mm.

Underhållande färgsprakande shower på scenen i både Mode & Frisyrer Och med detta kommer fantastiska dragare som får detta att lyfta. Vi nämner några nya för i år är: Alexandra Zazzi kock & Robinson vinnare, Magnus Samuelsson Världens starkaste man 1998 & Vinnare av Let´s Dance Men vi har ju givetvis Jocke Smålänning trickskytteshow, Heidi Andersson Armbryterskan från ensamheten & Smultorn & Sång men inte minst Fredrik Birging vår fantastiska Konferencier under mässans två fullspäckade dagar!

FOCUS FRAMTID är en gata där företag som vill informera om sina uppdrag kan boka monter. Vi ser det också som en fantastisk möjlighet att träffa rätt människor som söker det nya jobbet eller funderar i nya yrkesbanor och tänker utbilda sig eller varför inte företag i generationsskiftning

Mässtidning, 36 sidor med monterkarta och utställarförteckning distribueras till alla hushåll i Ånge & Bräcke Kommuner och på alla serviceställen 20 mils radie i en upplaga på ca 10 000 ex den kommer också att ligga på serviceställen från Ö-vik i norr till Västra Jämtland och Härjedalen ner till Tönnebro i söder. Där har ni/du som företag möjlighet att annonsera och visa upp er ytterligare!

Kontakta oss på telefon: 070-619 09 18 eller via mail: info@mittsverigeevent.se för mer info och pris!
Vill du veta mer vad vi kan erbjuda er som företag …
Kanske hjälp med nya idéer inför mässan …
Kontakta oss gärna!

Britt-Marie Östman 073-057 96 75
Kenneth Östman 070-619 09 18

Boka Monter till Mitt Sverige Mässan 2018!
Skicka dina uppgifter till oss så tar vi kontakt med er.
Mitt Sverige Mässan Färjevägen 11 841 34 ÅNGE
Prisex. Monter Inne storlek 2m djup X 3m bred 3900:-
Prisex. Monter Ute storlek 7m djup X 9m bred 8000:-
Pris exkl. moms

Vi ser fram emot en kontakt med er …..VÄLKOMMEN!

902total visits,1visits today

468 ad