Heidi på Mitt Sverige Mässan

Heidi på Mitt Sverige Mässan

Elvafaldiga världsmästarinnan Heidi Andersson arrangerar armbrytartävling på Mitt Sverige Mässan
Ånge utmanar världen – armbrytartävling

Elvafaldiga världsmästarinnan Heidi Andersson arrangerar armbrytartävling på Mitt Sverige Mässan. Björn Ferry sköter poängställningen; 1 poäng/vunnen match samt poäng efter pallplacering. -Tävlar du för Ånge eller utmanar du?

HÖGER ARM
DAMER: -60kg +60kg
HERRAR: -60kg -80kg +80kg

OBS viktklasserna kan komma att anpassas utifrån föranmälningarna.

Föranmälan görs via: info@heidiandersson.com

Armbrytning kräver styrka. Explosiv och uthållig. Fysisk och mental. Heidi Andersson delar med sig av sina bästa tips för hur du kan hålla motivationen uppe under en lång tid för att sedan prestera maximalt vid precis rätt ögonblick.

När Heidi Andersson inte tränar eller kammar hem medaljer driver hon företag, jobbar med miljöfrågor, tränar ungdomar i Armbrytargymnasiet och föreläser. Tidigare uppdragsgivare är bland annat Handelsbanken, Vattenfall, Volvo och flera kommuner, skolor och andra företag runt om i landet. Hon har även varit programledare för Miljöhjältarna i SVT och hållit ett mycket uppskattat sommarprat i P1 2012.

VM i Vilnius 2014 blev vad man bokstavligen kan kalla en brytpunkt för Heidi Andersson. Att vinna VM hade hon redan gjort flera gånger, men detta var första gången hon vann med både höger och vänster arm. Detta vittnar om en enorm styrka, då hon vann över medtävlare som under månader fokuserat sin träning på endast en arm.

1384total visits,1visits today

468 ad