Vi välkomnar Alexandra Zazzi, kock, matskribent, författare, föreläsare och programledare.

Vi välkomnar Alexandra Zazzi, kock, matskribent, författare, föreläsare och programledare.
 
Alexandra älskar att laga mat, och att prata mat.
Hon är tjejen som blev känd för att ha vunnit dokusåpan Robinson,
men som idag har hunnit skriva fyra kokböcker, driva två restauranger och varit programledare för flera tv-program.
Alexandra Zazzi är född 7 juni 1966 i Stockholm men uppvuxen i Rapallo i Norra Italien. Hennes stora genombrott kom när hon 1998 slog igenom som den första kvinnliga vinnaren i dokusåpan Robinson. Alexandra har sedan dess skrivit fyra kokböcker och drivit två restauranger i Göteborg. Hon är flitigt anlitad som tv-kock, programledare, matskribent, föreläsare och seminariearrangör. Dessutom skräddarsyr hon recept och matevents för företag och organisationer och arbetar med catering i stort och smått

283total visits,4visits today

468 ad