Vi välkomnar Jocke Smålänning

Vi välkomnar Jocke Smålänning

Trickskytte, Skjutskola, Shootingpartys & Föreläsningar inom jakt och skytte

Jocke är född 1956 i Växbo i Häsingland och började i unga år att skjuta hemma med luftgevär och salongsgevär. Samtidigt vaknade hans intresse för jakten. Efterhand märkte han att han hade talang för både kul- och hagelskytte. Det gjorde honom intresserad för att börja tävla inom ffa jaktskytte.

Under Jockes år som aktiv tävlingsskytt så har han utvecklat en egen skjutteknik. Han har testat och jämfört ett antal olika tekniker och har kommit fram till en metod som han är övertygad fungerar bäst. Det är den tekniken som Jocke försöker lära ut i sin skjutskola.

Efter att har ägnat mitt liv åt väldigt mycket tävlingar började Jocke att bli lite ”mätt”. Han träffade en amerikan som ägnade sig åt en intressant profession. Han var den berömde trickskytten Tom Knapp. Jocke tänkte att kan han så kan väl jag. På den vägen är det. Jocke fick äran att skjuta med Tom ett antal gånger och har idag en egen Trickskytteshow som han uppträder med runt om i landet och ibland ute i Europa.

Jocke-Smålänning-nytt

2283total visits,2visits today

468 ad